Talent in Transitie - wie zijn wij

Wie zijn we en wat is onze missie?

Wij, Natascha, Dick en Gian vormen samen Talent in Transitie. Samen hebben wij ruim vijfenzeventig jaar ervaring binnen de overheid. In de rol van consulent, beleidsmaker, (verander) manager, projectleider, adviseur en trainer. We hebben elk onderdeel leren kennen: uitvoering en beleid, werknemers­kant en werkgeverskant. En niet te vergeten het politiek-be­stuurlijke krachtenveld. Ruim een jaar geleden besloten we om onze krachten te bundelen.

In december 2020 hebben wij Talent in Transitie opgericht, dat als missie heeft: Gemeenten helpen om hun sociaal domein sterk en gezond te maken. Menskracht en beschikbare middelen optimaal benutten om de burger te ondersteunen.

Wij helpen jullie om zo’n huis te bouwen en dat mooie toe­komstperspectief te creëren. Met een stevige fundering, zodat het is opgewassen tegen ingrijpende veranderingen. Wind­kracht 3, 6 of 10, dat maakt niet meer zoveel uit. En binnen zijn er stabiliteit, overzicht, grip en samenwerking. De kwali­teit, bevlogenheid en het enthousiasme van de professionals doen vervolgens de rest. En het huishoudboekje? Dat ziet er gezond uit. Wat er niet in komt gaat er ook niet uit.
Alleen in zo’n situatie kunnen de professionals zich optimaal ontwikkelen. Ze hebben die stabiele basis eerst nodig.

Talent in Transitie - Gian Kerstges

Gian Kerstges

(Maastricht, 1976) is een ervaren projectmanager, trainer en adviseur. Hij is gespecialiseerd in het lanceren van teams die naar een hoger niveau willen in samenwerking en de prestaties.
Gian heeft een groot netwerk binnen de overheid. Gedragsverandering en leiderschapsontwikkeling zijn thema’s die hem in het bijzonder interesseren. Zijn boek ‘De Moedige Manager’ gaat daarover en is op 27 mei 2020 gepubliceerd.

Meer weten over Gian?
Mail naar info@optimusprime.nl of
bekijk zijn website optimusprime.nl

 

Talent in Transitie - Dick Mulder

Dick Mulder

(Amsterdam, 1955) heeft ruim 35 jaar ervaring als trainer/adviseur op het gebied van HR Management en Organisatie Ontwikkeling.
Hij is oprichter van PROFAS, een adviesbureau dat gespecialiseerd is in Loopbaanontwikkeling, Personeelsbemiddeling en HR Advies. Volgens de PEER werkwijze zetten zijn medewerkers zich voor zowel profit als non-profit organisaties in. Daarnaast onderzoekt Dick werk thema’s als motivatie, bevlogenheid en mobiliteit.

Meer weten over Dick?
Mail naar dmulder@profas.nl of
bekijk zijn website profas.nl

Talent in Transitie - Natascha Storre

Natascha Storre

(Simpelveld, 1976) onderscheidt zich vanwege ruim 23 jaar ervaring binnen het sociaal domein. Van beleid tot projectmanagement, procesbegeleider, trainer en auteur van de Kennisgids. Zij is de vakspecialist op het gebied van transformatie en weet precies wat er nodig is om anders te denken, in het organiseren en sturen voor een sterke basis en een financieel gezond sociaal domein.

Meer weten over Natascha?
Mail naar nstorre@s6adviestraining.nl of
bekijk haar website s6adviestraining.nl

Contact

Welkom bij Talent in Transitie

KvK 73859613
onze Privacy Verklaring

terug naar onze Homepagina

Een sociaal domein
dat staat als een huis