Talent in Transitie - wie zijn wij

Wie zijn we en wat is onze missie?

In de rol van consulent, beleidsmaker, (verander) manager, projectleider, adviseur en trainer heeft Talent in Transitie jarenlange ervaring binnen de overheid. We hebben elk onderdeel leren kennen: uitvoering en beleid, werknemers­kant en werkgeverskant. En niet te vergeten het politiek-be­stuurlijke krachtenveld.

 Talent in Transitie

In december 2020 hebben wij Talent in Transitie opgericht, dat als missie heeft: Gemeenten helpen om hun sociaal domein sterk en gezond te maken. Menskracht en beschikbare middelen optimaal benutten om de burger te ondersteunen.

Wij helpen jullie om zo’n huis te bouwen en dat mooie toe­komstperspectief te creëren. Met een stevige fundering, zodat het is opgewassen tegen ingrijpende veranderingen. Wind­kracht 3, 6 of 10, dat maakt niet meer zoveel uit. En binnen zijn er stabiliteit, overzicht, grip en samenwerking. De kwali­teit, bevlogenheid en het enthousiasme van de professionals doen vervolgens de rest. En het huishoudboekje? Dat ziet er gezond uit. Wat er niet in komt gaat er ook niet uit.
Alleen in zo’n situatie kunnen de professionals zich optimaal ontwikkelen. Ze hebben die stabiele basis eerst nodig.

Talent in Transitie - Natacha Storre

Natascha Storre - eigenaar en oprichter Talent in Transitie

Natascha onderscheidt zich vanwege ruim 24 jaar ervaring binnen het sociaal domein. Van opgavemanager tot projectleider en procesbegeleider, coach, trainer en auteur van de Kennisgids. Zij is de vakspecialist op het gebied van transformatie en weet precies wat er nodig is om anders te denken, in het organiseren en sturen voor een sterke basis en een financieel gezond sociaal domein.

Meer weten over Natascha?
Mail naar nstorre@s6adviestraining.nl of
bekijk haar website s6adviestraining.nl

Onze kleurrijke specialisten binnen Talent in Transitie

Talent in Transitie - ons teamlid Marianne

Marianne Willard

Gedreven en betrokken senior adviseur en verandermanager met brede kennis en ervaring  binnen het sociaal domein, Jeugdwet en Wmo.  Zowel bij zorgaanbieders als bij gemeentes.

Ik ben goed in het verbinden van alle betrokken partijen en in staat de regie te voeren bij complexe zaken. Ik ben oplossingsgericht, analytisch en kan dit vertalen naar het verbeteren van processen.

Als trainer en coach lever ik maatwerk en weet ik mensen te stimuleren door mijn open houding, enthousiasme en authenticiteit.

Meer weten over Marianne?
Bekijk haar LinkedIn profiel.

 

Talent in Transitie - ons teamlid Wendy

Wendy Feron

Wendy is breed onderlegd en heeft ervaring in de vier domeinen in het sociale speelveld. Al een aantal jaren is zij actief als trainer en coach op het gebied van juridische kennis maar ook de sociaal dynamische ontwikkeling.
In de complexe situaties waar wij mee te maken heeft zijde vaardigheid om alle kanten de belichten, zowel de uitvoerende rol als de procesmanagement kant.
Als duizendpoot kan zij daarmee makkelijk de verbinding maken tussen organisatie, burger en medewerker.

Meer weten over Wendy?
Bekijk haar LinkedIn profiel.

 

Talent in Transitie - ons teamlid Frank

Frank Arets

Zijn kenmerken: betrouwbaar, eerlijk en betrokken. Zijn competenties: analyseren, oplossen en helpen. Hij kent het beleidsveld sociaal domein van een gemeente. Een gemeente heeft voor hem geen geheimen. Hij houdt van dat vak. Maak gebruik van zijn jarenlange ervaring om processen in te richten en teams te vormen. Hij stelt de mens centraal en zorgt dat de organisatie daar voordeel van heeft.

Meer weten over Frank?
bekijk zijn website frankarets.nl

 

Talent in Transitie - ons teamlid Paul

Paul Didderen

Door zijn jarenlange ervaring in de (gesloten) jeugdhulpverlening heeft Paul een enorme rugzak aan (cliënt)ervaringen die hij kan inzetten voor allerlei soorten professionals. Hij heeft een brede systemische kijk, en is in staat om verbindingen te leggen tussen verschillende netwerken. In de uitvoering heeft hij de transitie en transformatie mede vorm gegeven in diverse organisaties. Paul is altijd op zoek naar de meest passende manier om de verandering of kennis te laten landen.

Meer weten over Paul?
Bekijk zijn LinkedIn profiel.

 

Talent in Transitie - ons teamlid Aldo

Aldo Kivits

Het sociaal domein draait om inclusie: er voor zorgen dat iedereen mee kan komen in de samenleving. Aldo zet zich er voor in om gemeenten meer inclusief te maken, zodat er voor niemand drempels zijn om te komen waar ze willen. Binnen het sociaal domein heeft Aldo zich ontwikkeld tot een breed georiënteerde strategisch beleidsadviseur en projectleider. Collega’s en vrienden karakteriseren Aldo als vrolijk, positief en kalm, met een gezonde dosis nieuwsgierigheid en iemand die zich continu ontwikkelt.  

Meer weten over Aldo?
Bekijk zijn LinkedIn profiel.

 

Talent in Transitie - Patricia

Patricia Verkennis

De ruime ervaring binnen het sociaal domein en de zorg maakt dat Patricia ruime kennis heeft binnen beide settingen. Ze weet wat er speelt, ze kijkt hierdoor breed met een helikopterview en anticipeert hierop. Daarnaast heeft ze ervaring met coachen en het overbrengen van kennis, hetgeen ze met veel plezier doet. Als professional is Patricia toegankelijk, open en nieuwsgierig. Door de ervaringen en de eigenschappen kijkt en denkt ze zonder “Schotten”, wat nodig is voor deze transformatie.

Meer weten over Patricia?
Bekijk haar LinkedIn profiel.

 

Talent in Transitie - ons teamlid Marion

Marion Scheijen

Doordat zij proactief, praktisch en omgevingsbewust is kan zij ingezet worden in elk veranderproject. Zij houdt van de Hands-on mentaliteit en werkt het liefst zo lean en  green mogelijk te werken.

In haar omgang met anderen is zij eerlijk en direct. Beheren van relaties, omgang met diverse partijen, personen en organisaties gaat haar goed af.

Meer weten over Marion?
Bekijk haar website procesbureauscheijen.nl

 

Talent in Transitie - ons teamlid Marion

Arthur van Opzeeland

Na tien jaar politiewerk is Arthur nu alweer 28 jaar actief in het sociaal domein, vanaf het begin in de uitvoering. Daarnaast verzorgt hij opleidingen en trainingen rondom handhaving en naleving binnen het sociaal domein. Arthur is zeer resultaatgericht en gedreven. Zijn overtuigingskracht maken van hem een echte inspirator. Bijkomend voordeel: Arthur heeft geen 9 tot 5 mentaliteit. Arthur is initiatiefrijk, ondernemend, denkt out-of-the-box en neemt graag het voortouw. Hij stelt hoge eisen aan kwaliteit, integriteit is vanzelfsprekend. Arthur handhaaft met de menselijke maat.

Meer weten over Arthur?
Bekijk zijn website avanopzeeland.nl

Talent in Transitie - ons teamlid Jantien

Jantien Koch

Jantien Koch, gelooft in de kracht van beweging.

Als ex-topsporter maakte ze kennis met sportpedagogiek en diverse coachings, communicatie en trainingsstructuren. Daarnaast deed ze veel kennis en ervaring op tijdens haar werkzaamheden binnen het (speciaal) onderwijs. In de ruim 20 jaar dat zij hier werkzaam was wist ze een groot netwerk op te bouwen en binnen het voorliggend veld diverse doelgroepen en organisaties in beweging te zetten. Met haar beweegbureau ondersteunt zij inmiddels bij sociaal,- emotionele hulpvragen met interactieve, verbindende beweegprogramma’s, werkvormen en energizers.

Bewegend leren. Doelstellingen en hulpvragen doorleven, in plaats van enkel doorlezen…

Meer weten over Jantien?
Bekijk haar LinkedIn profiel.

 

Talent in Transitie - ons teamlid Marion

Gerrie van Gent

Sinds 2001 werkt Gerrie in diverse functies binnen het sociaal domein. Een terrein dat altijd in beweging is. Vanaf de decentralisatie focust Gerrie op de strijd tegen zorgfraude. Preventie is hierbij het sleutelwoord. Op het gebied van toezicht en handhaving adviseert zij gemeenten en traint de betrokken professionals. Daarnaast coacht Gerrie toezichthouders Wmo en Jeugdwet bij het vormgeven van hun rol binnen de gemeentelijke organisatie. Haar kracht ligt in haar ruime praktijkervaring, open houding, enthousiasme en het leggen van verbinding. Gerrie is analytisch, pragmatisch en oplossingsgericht.

Meer weten over Gerrie?
Bekijk haar website rechtmatigezorg.nl

 

Contact

Welkom bij Talent in Transitie

KvK 73859613

Lees de privacyverklaring

Terug naar Homepagina

Een sociaal domein
dat staat als een huis