Talent in Transitie - wat klanten zeggen

Wat klanten over ons zeggen, zegt vaak meer dan wat wij over onszelf kunnen vertellen. 

Uit de projecten die wij succesvol hebben afgerond, hebben wij een aantal reviews op een rij gezet.

Natascha en Gian vormen een complementair trainersduo die maatwerk bieden met de training intergraal kwaliteitsmedewerker, naadloos aansluitend bij de leerling, gezel, meester of expert.
Een grootse leerervaring om te groeien en de opdracht te laten bloeien.

Robert Tijans

Kooyenga advisering & detachering

De training integraal kwaliteitsmedewerker nieuwe stijl is een intensieve, leuke en zeer leerzame training. Als professional heb ik kennis gemaakt met verschillende aspecten van de functie kwaliteitsmedewerker. Daarnaast is Natascha een docente die veel praktijk ervaring heeft. Deze voorbeelden gebruikt zij geregeld in haar lessen, waardoor het voor ons als professional visueel wordt. De trainingen die ik bij haar heb gevolgd zijn mij zeer goed bevallen, zijn verfrissend en raad ik iedere professional aan.Talent in Transitie werk ook voor de Gemeente Berg en Dal

Mohamed Madien

consulent fraude, handhaving en inkomen, gemeente Berg en Dal

In november ben ik gestart met de opleiding integraal kwaliteitsmedewerker. Met Natascha als docent hebben we het enorm getroffen. Natascha heeft veel kennis en weet deze goed over te brengen. En het enthousiasme maakt de training alleen maar leuker.

Talent in Transitie werk ook voor de Gemeente Nijmegen

Sandra Abbas- Bovenschen

klantmanager schuldhulpverlening, gemeente Nijmegen

Een geslaagde bijdrage door Natascha aan de transformatie, doordat medewerkers nu intensiever met elkaar samenwerken.

Talent in Transitie werk ook voor de Gemeente Putten

Adile Aslan

afdelingsmanager samenleving, gemeente Putten

In verband met een aanstelling als kwaliteitsmedewerker bij mijn gemeente heb ik de kwaliteitstraining van Natascha gevolgd. Tijdens deze driedaagse training heb ik veel praktische handvatten gekregen om de functie goed uit te kunnen voeren. Ik kan vrijwel alle onderdelen van de training direct in de praktijk brengen in mijn dagelijkse werkzaamheden. Zo geeft het context aan de nieuwe rol die ik vanaf heden moet gaan vervullen.

Talent in Transitie werk ook voor de Gemeente Roosendaal

Tanja Heeren

kwaliteitsmedewerker Wmo , gemeente Roosendaal

Natascha sluit goed aan bij de cursisten die in de groep zitten. Ze past haar trainingsdagen aan op de vragen en wensen van de cursisten. Ook is ze buiten de cursusdagen om goed bereikbaar en altijd bereid om vragen te beantwoorden! Een erg leuke training gevolgd.

TTalent in Transitie werkt ook voor de Gemeente Achtkarspelen

Linda Wagenmakers

kwaliteitsmedewerker Jw , gemeente Achtkarspelen

In december heb ik een driedaagse kwaliteitstraining van Natascha via YER gevolgd. Er was geen enkele vraag waar ze geen antwoord op had. En als ze het naar eigen zeggen niet volledig kon uitleggen, dan krijg je de uitleg gewoon achteraf toegestuurd! Kortom een ontzettend ervaren en deskundige vrouw die je zowel kennis als enthousiasme kan bijbrengen tijdens een van haar trainingen. Ik kijk uit naar de volgende.

Talent in Transitie werkt ook voor de Gemeente Maastricht

Maaike Rietveld

tijdelijk vervangend manager | toegangsconsulent , gemeente Maastricht

Een zeer waardevol traject. In de gesprekken met mijn coaches zijn een aantal zaken op z’n plek gevallen. Dit heeft mij rust en vertrouwen gegeven. Ik denk met veel plezier terug aan dit traject dat me heel veel heeft gebracht.

Johan van den Bosch

Contact

Welkom bij Talent in Transitie

KvK 73859613

Lees de privacyverklaring

Terug naar Homepagina

Een sociaal domein
dat staat als een huis